......aku tetap aku ..... ARTIKAH BINTI SELAN...... 21 years old....... 21 Nov 1992....... anak jati JOHOR DARUL TAKZIM...... student nurse Management & Science University...... sayang awak selalu.... SHAHRUL AZHAR SHAMSUDIN............ (^,^)

Tuesday, 1 May 2012

-> mood 1 May

Assalammualaikum..

wah... isnin kije..selasa cuti semula.. mcm ape2 ntah.. haahaha... walopun cuti juz sehari jek.. still nk gedik balik kampung dgn akak2 aku ni.. ahahaha...

niat di hati nk membute sepanjang hari bile ade kt kampung..tpi x boleh2.. pagi2 lagi si meow2 Labu aku tu dah kejot dah aku suh bgun... ngada2 betol la meow2 aku ni ...bile aku x layan time tu la ni nak main rambut la nk cium aku la.. hahaha...

bile aku dah bngun die lak amek alih tmpat aku .. tido atas katil.. sedap jek plan die tuh... tpi sayannggg sngt kt Labu ni..

bile tidur dah tergangu terpksa jugak la bnguun kn.. then ape lgi.. bace novel la.. actually malam tu x brpe nk nyenyak sngt tido.. sbb teman si pok shah memancing.. no no no.. jgn pkir aku kuor malam dgn die... juz tman dalam phone jek.. hihihi :)

syok bace novel siap cakap lagi mcm ni.. hari ni aku berpantang keluar rumah..  konon2 jek la kan.. last2 keluar gak.. pegi pntai.. sebab nye...... hahaha.. sebabnye pok shah ade kt pntai tu jugak.. sib baik la akak2 aku ni nk ikot ape yg aku ckp.. hahaha.. :D

tpi x jumpe pon.. sbb si pok shah ni terburu2 nk balik pulak.. dapat tngok dari jauh jek.. jadi la.. asalkan dapat lepas rendu...

ape lagi kalo kt pntai tu.. melayan hero2 3 orng tu main air.. suh basah kaki jek.. sekali habis baju2 sekali basah... poning kepala cik tyeekah ko ni melayan korang...

tpi sweet sngt ... hahaha.. 2 jam jek kat situ... saje memenatkan badan.. 

Pic ape2 ntah.. melayan kak sakinah aku ni bergambr.. hahaha

Nie la 2 hero yang nakal2 tu... penat la tu lepas buli cik tyeeka korng ni kan..

No comments:

Post a Comment