......aku tetap aku ..... ARTIKAH BINTI SELAN...... 21 years old....... 21 Nov 1992....... anak jati JOHOR DARUL TAKZIM...... student nurse Management & Science University...... sayang awak selalu.... SHAHRUL AZHAR SHAMSUDIN............ (^,^)

Thursday, 1 March 2012

- > Sakit nyer.... lemah satoo badan..

adoi... kalo nak sakit tuh..sekejap jek kan... mule2 batok sikit2 lame2 hah amek kau.. smpai x cukup nafas nak batok..selsema segala... demam pon.. tpi 37 c jek.. doktor tu leh cakap aku demam...

malas jek nak tunjuk aku ni student nurse.. aku anggokkan jek la kpale aku nie.. hahahaha... sebab doktor tu hensem giler... hihihi.. alala gegurau jek.... Pok shah tetap di hati selame nye...

dah terlanjur aku demam smpai nak ilang suare ni..aku pi la cek leher aku ni.. yang di katakan kuarge aku..aku ikot penyakit akak aku... nak pecaya pon susah.. sebb aku x rase sakit pon.. time demam mcm ni bru rase sakit..

dari tahun lepas kot aku nak cek.. tpi x ter check2... alhamdulillah.. arini di permudahkan masa aku.. aku pi la cek...

hurmm..sedih2... dah ade dah sikit besar kat leher aku.. meas nye.. aku ni ade Thyroid Disease... wow... seram jek bunyi tuh.. maklum la.. walo dah biase pon dgn keadaan patient kat hospital tuh.. tpi idop aku ni still ade takot nye.. takot makan ubt.. shuuuuttttt,,, diam taw.. jgan bgi itu kantoi sama olang2...

hurm..lepas baik demam ni.. aku kena la pegi klinik tu smuler untuk dapatkan surat untuk rawatan susulan kat hospital...harap2 kan.. aku leh la tempuhi segala penyakit yang diberikan nih... walopun rase ati aku dah semakin2 kecik ketakotan...

btw.. thanks jugak la kat orang2 yang tlong aku arini... especially Pok Shah.. kak lin..n kak abby... kalo xde pok shah.. xde smeangt aku nak buat kije pgi tdi.. dri mlm tu smpai ke petg tdi.. die jage aku.. walopun jage just dlam tpon jek.. tpi aku still rase terharu kat mr.cinta ni... syang kamoo lebih... muahxxx..

and kalo xde kak lin jugak..xde orang nak amik aku halfday kat kilang arini.. nak bawak aku pi klinik... thanks sngt2 kat kak lin... lgi satu.. sebab dah tlong tambah duit klinik tdi..maklumlah..gaji xdapt lgi..terpaksa la korek2...

wahai kak abby ku syg.. tnpa ko bgi keizinan kt aku nak halfday arini... aku xkan tido nyenyak macam petang tdi.. thanks sngt2 yek...

artikah syangggg smue yang syang kt atikah.... hihihhiih....... 

doakan sye cepat sembuh yek... :)

No comments:

Post a Comment