......aku tetap aku ..... ARTIKAH BINTI SELAN...... 21 years old....... 21 Nov 1992....... anak jati JOHOR DARUL TAKZIM...... student nurse Management & Science University...... sayang awak selalu.... SHAHRUL AZHAR SHAMSUDIN............ (^,^)

Sunday, 12 January 2014

Menjelang 2014

Assalammualaikum..

hai..lama x masuk ke belog cinta saya ni.. alhamdulillah saya masih lagi diberi kesihatan yang baik..cuma kurang masa terluang untuk belog ni.. al maklum la. busy praktikal.. for your information, semester ni semester terakhir untuk saya.. dalam tahun ni saya akan habis kan diploma saya.. alhamdulillah akhirnye berakhir juga.. doakan saya lulus ujian Lembaga Jururawat Malaysia pada bulan9 nanti ye..hope dapat lesen dan dapat kerja cepat.. x sabar nak masuk dalam alam pekerjaan..
hurmmm ape?? Mr.Cinta???
hurmmm.... alhamdulillah,, dia seat hendaknye di samping bonda tercinta... dia sekrang dah menjadi penduduk tetap di kelate.. haha ... kureng contact kureng bercakap kureng bergaduh dan segala2nya kureeeng la... mungkin x boleh cerita kat sini kot sebb ape kiteorang kureng dah sekarang.. terlalu private and confidential... hehe..
sayang... x semudah tu nak hilang.... bercinta mungkin boleh hamik mase sesaat... tpi untuk melupakan x semudah sesaat nak bercnta
dengan harapan ... kalau ade jodoh ade la... hati Allah yang jadikan.. bile2 mase je Allah boleh pusing hati kite...
sayang Allah... sayang Diri... in shaa Allah.. bahagia sokmo..

sincerely , 
Hamba Allah .. :)

No comments:

Post a Comment