......aku tetap aku ..... ARTIKAH BINTI SELAN...... 21 years old....... 21 Nov 1992....... anak jati JOHOR DARUL TAKZIM...... student nurse Management & Science University...... sayang awak selalu.... SHAHRUL AZHAR SHAMSUDIN............ (^,^)

Tuesday, 7 February 2012

-> Halfday kerja

arini kerja dekat opis banyak sangat.. pening pon ade nk buat sales weight tu.. tpi kan.. halfday tetap kne halfday.. xde sape nk tngok2 kan along dekat rumah.. arini mood kerja memang xde.. ade la sbb2 trtntu yang xpyh la aku nk mention kan dekat sini.. takut2 nti makin bertambah masalah. aku kena bersabar jek la... nk marah pon xboleh.. 

sebelum balik rumah tadi.. pi singgah "kedai atas bukit " beli kan makanan untuk along.. laut sikit jek.. bungkus kan along nasi + telur + sayur masak lemak.. yummy2.. sedap2.. boleh tahan la harga makanan kt kedai tuh.. murah jugak.. kenyang pon kenyang..

balik2 rumah jek anak2 sdare aku yang meow2 tuh dah tnggu kt pagar... xkan lapar lagi kot.. meh2 cik ieka bgi mkan yek... sekali tngok lgi satu sudut rumah.. habis.. punoh sgale nye ~ ~ ~... taik kucing + kencing.. wOw.. bnyak nyer... korang dengki cik ieka ke ?? berak time2 cik ieka jage korang.. cakap dengan si putih tu.. die tenung jek muka aku.. hahaha.. paham ke cik ieka cakap ape.. :)


                                                                                                  

commel sangat lah muke wat mcm tu kan... hahaha.... cik ieka ngadu kt mama yang korg2 ni buli cik ieka...

si along tu pulak.. blik awal arini.. tkejut gak.. kate kul2 baru blik.. tpi sbelum kul 1 die da tercongok kat depan pagar rumah.. pape jek la along. jangan ko tipu cik ieka sudah... 

sekarang ni.. along da pegi sekolah agama... tingal lah aku sorang2.. sambil melayan facebook + citer korea..pok shah pon xde kerja arini.. boleh la die teman aku mesej.. ingt taw.. abang jangan mengatal !!!

pok shah : orang xde tinggal kerusi jek (mata tngok kat tmpt duduk aku kt opis )

aku : ala cian nyer...

baru bpe jam jek... da rindu da pok shah tu dekat aku. tapi kan macam mane la nti time aku dah sambung study smuler..lagi sedih2.. tetibe aku touching2 lak dengan pok shah ni... sabar jek la kan...3tahun lagi nk kena tnggu.. hahaha.. kawe sayang demo ketat2 deh.... muahhhhhhxxx..... :P

                                                   

No comments:

Post a Comment